В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Икономистите на БАН представят равносметката за България от първите 10 години членство в ЕС

02 Юни 2017г.

  • Pin It

Втора пресконференция за представяне на специалната тема в Годишния доклад за икономическо развитие и политики в България организира в понеделник, 5 юни 2017 г., Институтът за икономически изследвания при БАН. Тя е посветена на равносметката ни от първите 10 години членство в Европейския съюз.

Освен ползите за страната ни, в специалната тема са разгледани производството, търговията и потреблението в условията на Европейския общ пазар, равнището на бедност, разпределителните и преразпределителни отношения и фискалната политика. Направен е и сравнителен анализ на икономическото развитие на България с други страни от Централна и Източна Европа, както и защо не са се потвърдили очакванията ни от членството в ЕС.

Пресконференцията ще се проведе в Националния пресклуб на БТА от 11.00 до 12.00 часа, като в нея ще участват проф. д-р Александър Тасев – директор на института, доц. д-р Виктор Йоцов – ръководител на проекта, чл.-кор. проф. д.ик.н. Иван Ангелов и проф. д-р Татяна Хубенова – членове на авторския колектив.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Използвайте рекламните календари, за да популяризирате бизнеса си

Използвайте рекламните календари, за да популяризирате бизнеса си

Рекламните календари са едни от най- често срещаните и най-търсени артикули. Но как и защо те могат да помогнат за нашия бизнес- прочетете по- долу.

All Channels | PR е обслужващата агенция на Kaufland България

All Channels | PR е обслужващата агенция на Kaufland България

All Channels | PR, част от All Channels Communication Group, бе избрана за обслужваща агенция на Kaufland България. Агенцията ще отговаря за изграждането на репутацията в офлайн и онлайн пространството на най-голямата верига хипермаркети в страната.

Разликите в доходите между областите в България

Разликите в  доходите между областите в България

ИПИ и Мапекс стартират партньорство за геоинформационен анализ на икономически данни

Абонамент за RSS новини