В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Huawei започва лятна кампания “Стартирай лятото” със специална оферта към потребителите

10 Юли 2017г.

  • Pin It

 Всеки потребител, закупил Huawei P10 Plus, P10 или P10 lite в периода 10 юли – 20 август, получава безплатно аксесоар: външна батерия, супер бързо зарядно за автомобил или селфи стик и трипод в едно
Huawei съобщи, че започва от днес нова лятна промоционална кампания под мотото „Стартирай лятото“. От 10 юли до 20 август, всеки нов закупен смартфон от едноименната P серия за 2017 година на Huawei, идва с интересен подарък. При покупка на Huawei P10 Plus потребителите получават безплатно външна батерия, при P10 - супер бързо зарядно за автомобил, а при P10 lite изненадата е селфи стик и трипод в едно. По този начин най-запалените потребители, които търсят качествен нов смартфон за своето ежедневие, ще се сдобият с още един атрактивен и полезен аксесоар за летните месеци. Продажбите започват в мрежата на мобилните оператори Мтел, Теленор и VIVACOM, в големите вериги за електроника, както и в някои онлайн магазини.
Лятната кампания на Huawei е в резултат на международно проучване Huawei Summer Barometer, което маркира основни технологични потребности за европейските потребители. Оказва се, че 95% от младите хора (18 - 24 г.) използват своите смартфони за снимки, а над 73% от всички участващи в проучването, правят емоционални селфи кадри. Повече от 70% разчитат на своите телефони за карти и GPS навигация. Именно тази активна употреба на смартфоните изтощава техните батерии и не е изненадващо, че почти всеки втори млад европеец използва външна батерия или други аксесоари, които превръщат споделянето на съдържание и сърфирането в по-приятно изживяване.
„Нашето изследване показа, че специалните аксесоари, които придружават и допълват смартфоните, са от голямо значение за потребителите, особено по време на летните пътешествия и почивки. Затова пускаме тази промоция, насочена към хората, които са настроени за едно вълнуващо лято, споделяно с близките и приятелите чрез смартфоните ни P10 Plus, P10, и P10 lite, в комбинация с атрактивен аксесоар“, споделя Лонгруи Цио (Джефри), директор отдел „Потребителски устройства” за Huawei България и Македония.
Допълнителната външна батерия AP08Q, част от подаръчните аксесоари, предоставя до 10 000 mAh заряд, позволявайки до три зареждания на P10 Plus , а благодарение на портовете USB C и микро USB, може да бъде заредена с практически всяко зарядно устройство на пазара. Батерията е съвместима с технологията за супер бързо зареждане на Huawei, която позволява почти два пъти по-бърз заряд на P10 Plus, спрямо други стандартни източници на ток. Необходими са по-малко от 30 минути за зареждане на батерията на смартфона до 50%.
Зарядното за кола AP38 работи също със Super Charge технологията. Така ако потребителите са забравили да заредят телефона, ще се нуждаят от само половин час на път, за да не се притесняват за батерията си през целия ден.

 
Третият подаръчен аксесоар - селфи стик AF14 има бутон за заснемане, поставен върху самата дръжка. Потребителите могат много лесно да направят няколко снимки, без да бързат или да докосват дисплея на смартфона. Поставянето на подходящия AF14 изход в жака за слушалки дава възможност да се контролира затвора на камерата и записа на видео с бутон върху дръжката. Когато потребителите имат нужда от трипод, за да заснемат снимка с таймер или стабилно видео, дръжката на стика може да се разгъне в три удобни крачета, на които да е поставена стойката. Така този аксесоар е не просто с висока функционалност, но и изключително лек и идеален за летните преживявания.
Повече информация за кампанията може да бъде намерена на сайта на Huawei http://consumer.huawei.com/minisite/bg/summer/ или в сайтовете на мобилните оператори и партньори.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Годишни награди за най-успешни СТИВ

За 7-ма поредна година БТПП, съвместно с Министерство на икономиката, ще обяви и връчи годишните награди за най-успешни служби по търговско-икономически въпроси (СТИВ) за 2016 г. на тържествена церемония на 24 юли 2017г.

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

От години новината, че мениджърката и ПР, инж.Ваня Тучева е новата любов на Росен Плевнелиев обикаля жълтите медии.По темата се изписа какво ли не, но никоя от двете страни не даде официално изявление до днес.

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Рестартът на Remixshop.com се очаква до дни. Компанията ще инвестира около 4 милиона лева, за да започне да работи отново. Компанията дава предварителна оценка на щетите от пожара на 15 юли за около 9 млн. лв. Жертви и пострадали няма.

Lavazza бележи пореден успешен сервис с три-годишно партньорство с турнира Wimbledon

Като официално кафе на шампионата за седма поредна година, Lavazza ще бъде домакин на звездата и световен посланик – Андре Агаси, на турнира „Големия шлем“ тази година

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

BILLA България официално откри петия си пореден магазин в Русе. Това е 112-ият обект на веригата в България.

Абонамент за RSS новини