В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Харалд Суханка се пресъединява към съвета на директорите на TVI

19 Юни 2017г.

  • Pin It

“Изключително много съжаляваме за тази стъпка, но също така сме му много благодарни за подкрепата, оказана ни през последните няколко месеца при преминаването на TVI в MULTIVAC Group. Господин Антон напусна мениджмънта на компанията през май 2017 г.“ сподели Кристиан Трауман, групов финансов директор на MULTIVAC. Като негов наследник бе назначен Харалд Суханка. Той работи за MULTIVAC от 2005 г., неговите длъжности са: управител на дъщерните компании в Австрия, Унгария, Словакия и Чехия, също така той е и вицепрезидент на Търговските и оперативни дейности на дружествата в Южна Америка, и вицепрезидент на Търговските и оперативни дейности на дружествата в Африка, Близкия и Средния изток, Азия и Океания. В допълнение към това той допринесе много за развитието на партньорствата на MULTIVAC с трети страни.
“Господин Суханка притежава всички качества необходими на наследника на господин Антон, за да продължи успешното развитие на бизнеса на TVI“, допълва Ханс-Йоахим Бьокстегерс, изпълнителендиректор на групата MULTIVAC. “Изказваме нашите огромни благодарности към господин Антон за неговата работа и представяне, и му пожелаваме всичко най-добро за напред. Удов-
летворени сме, че запазваме приятелските си отношения с господин Антон след неговото оттегляне от бизнеса.“
TVI е пазарен лидер в производството на машини и оборудване за порциониране на месо. Портфолиото на компанията включва решения за темпериране, пресоване, порциониране и автоматизация, също така и оборудване за навиване на грил - шишчета и за производство на т.нар. шишчета от кебап. На 1 януари 2017 г. MULTIVAC придоби на първи етап 49.9 % от акциите на TVI Entwicklung und Produktion GmbH, а сега притежава вече мажоритарен дял. Така специалистът в опаковане предприе стратегическа стъпка към визията си да предлага в бъдеще цялостни производствени линии.
За да могат да отговорят на по-нататъшните вълни на разрастване TVI и MULTIVAC ще се инвестират съвместно в ново производство и офисна сграда с демонстрационен, и клиентски център в гр.
Брюкмюл, Германия, които ще бъдат открити през 2018.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Годишни награди за най-успешни СТИВ

За 7-ма поредна година БТПП, съвместно с Министерство на икономиката, ще обяви и връчи годишните награди за най-успешни служби по търговско-икономически въпроси (СТИВ) за 2016 г. на тържествена церемония на 24 юли 2017г.

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

От години новината, че мениджърката и ПР, инж.Ваня Тучева е новата любов на Росен Плевнелиев обикаля жълтите медии.По темата се изписа какво ли не, но никоя от двете страни не даде официално изявление до днес.

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Рестартът на Remixshop.com се очаква до дни. Компанията ще инвестира около 4 милиона лева, за да започне да работи отново. Компанията дава предварителна оценка на щетите от пожара на 15 юли за около 9 млн. лв. Жертви и пострадали няма.

Lavazza бележи пореден успешен сервис с три-годишно партньорство с турнира Wimbledon

Като официално кафе на шампионата за седма поредна година, Lavazza ще бъде домакин на звездата и световен посланик – Андре Агаси, на турнира „Големия шлем“ тази година

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

BILLA България официално откри петия си пореден магазин в Русе. Това е 112-ият обект на веригата в България.

Абонамент за RSS новини