В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Fidger Spinner - хитът на годината

20 Юни 2017г.

  • Pin It


 Fidget Spinner – манията, която завладя бизнеса.

 
Те са изключително популярни. Родителите, чиито деца страдат от Синдрома на хиперактивността позволяват на децата си да играят с популярни Fidget Spinner, защото това ги успокоява. Учителите използват спинерите в клас, децата играят у дома или в училищния двор – истински хит, който завладя света на малки и големи.
Но запомнете: Колкото по-скоро дадена игра дойде на мода, толкова по-бързо се изчерпва на пазара. Количествата се изчерпват за отрицателно време. За това бъдете сигурни, че ще получите поне един Spinner.
Вашите потребители могат да ги използват както за разтоварване, така и за подарък за приятелите си които имат деца и по време на почивка имат нужда да отвлекат вниманието на децата си. Децавата Ви вече няма да скучаят.
Компаниите могат да ги използват за намаляване на стреса при служителите си и осигуряване на по-голяма продуктивност. Ако желаете да брандирате своето лого и да изпозлвате Fidget Spinner за своите цели, било то и рекламни- не се колебайте.

 


 Рекламна агенция "Призма" предлага широко разнообразие от цветове с възможност за брандиране на вашето лого. Разгледайте нашия каталог.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини