В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Fidger Spinner - хитът на годината

20 Юни 2017г.

  • Pin It


 Fidget Spinner – манията, която завладя бизнеса.

 
Те са изключително популярни. Родителите, чиито деца страдат от Синдрома на хиперактивността позволяват на децата си да играят с популярни Fidget Spinner, защото това ги успокоява. Учителите използват спинерите в клас, децата играят у дома или в училищния двор – истински хит, който завладя света на малки и големи.
Но запомнете: Колкото по-скоро дадена игра дойде на мода, толкова по-бързо се изчерпва на пазара. Количествата се изчерпват за отрицателно време. За това бъдете сигурни, че ще получите поне един Spinner.
Вашите потребители могат да ги използват както за разтоварване, така и за подарък за приятелите си които имат деца и по време на почивка имат нужда да отвлекат вниманието на децата си. Децавата Ви вече няма да скучаят.
Компаниите могат да ги използват за намаляване на стреса при служителите си и осигуряване на по-голяма продуктивност. Ако желаете да брандирате своето лого и да изпозлвате Fidget Spinner за своите цели, било то и рекламни- не се колебайте.

 


 Рекламна агенция "Призма" предлага широко разнообразие от цветове с възможност за брандиране на вашето лого. Разгледайте нашия каталог.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Летните артикули, чрез които може да популяризирате бизнеса си

Летните артикули, чрез които може да популяризирате бизнеса си

За голяма част от бизнеса летните месеци са време за подготовката за натоварения септемри месец. Докато по-голямата част от клиентите си отпочиват, то това е спокойното време, в което бизнеса планира своите бъдещи стъпки.

БЛИЗО 300 000 БАЛКАНСКИ ПЪСТЪРВИ СА ПУСНАТИ В БЪЛГАРСКИТЕ РЕКИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

БЛИЗО 300 000 БАЛКАНСКИ ПЪСТЪРВИ СА ПУСНАТИ В БЪЛГАРСКИТЕ РЕКИ  БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

Близо 300 000 балкански пъстърви са пуснати в българските реки благодарение на Лидл България. Компанията е един от най-големите инвеститори в запазване на биоразнообразието.

Шумен дигитализира общинската администрация

София, 26 юни 2017 г. – Община Шумен ще дигитализира процесите на регулация и дейностите по управление на устройство на територията на общината. Това ще стане възможно с въвеждане на интегрирана географска информационна система Тобел от българската геоинформационна компания Мапекс.

Директивата за разплащания PSD2 ще даде нови възможности на банките за стартиране на иновативни услуги

Директивата  за разплащания PSD2 ще даде нови възможности на банките за стартиране на иновативни услуги

Над 100 представители на водещи банки у нас взеха участие в дискусия за ползите, които могат да бъдат извлечени от регулацията

Business Intelligence дава най-добрите отговори на въпросите на бизнеса

Business Intelligence дава най-добрите отговори на въпросите на бизнеса

Курсът по BI на магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения“ представя пред мениджъри и внедрители на бизнес софтуер най-добрите практики

Абонамент за RSS новини