В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Експо „МОИТЕ ПАРИ“ ще отговори на актуални въпроси за личните ни финанси

29 Май 2017г.

  • Pin It

Целта на първото по рода си събитие е да помогне на максимално много хора да възприемат активна позиция при управлението на личните си финанси

 
За първи път у нас финансовият портал MoitePari.bg, съвместно с компанията Creditland организира Експо „МОИТЕ ПАРИ“ - насочено към всички, които имат нужда от повече информация за управлението на своите лични финанси. Събитието ще се проведе в три поредни дни – 16, 17 и 18 юни, от 10:00 до 19:00 часа в Sofia Ring Mall, а организаторите очакват то да провокира интереса както на професионалисти в бранша, така и на хора, желаещи да научат повече за възможностите си във финансовата сфера.

Програмата на експото предвижда лекции на специалисти на тема управление на личните финанси, спестяване, инвестиране и кредитиране. Посетителите ще имат възможност да получат ценна информация относно най-важните и популярни финансови продукти на българския пазар, да зададат конкретни въпроси и да получат отговори от професионалисти.

Деян Василев, управител на MoitePari.bg, е един от хората, стоящи зад идеята и организацията на Експо „МОИТЕ ПАРИ“. Какви са причините изложението да заеме своето място в календара на финансови събития през 2017 г., споделя самият той: „Когато става въпрос за личното финансово планиране, много често хората имат нужда от консултация лице в лице, да бъдат провокирани с въпросите като „дали спестяват достатъчно, за да имат достатъчен доход за свободните години“, „дали са защитили себе си и близките си, какви финансови активи притежават и как най-добре да ги управляват“, „оптимизирали ли са разходите по жилищните и потребителските си кредити“, и т.н. Затова целта на Експо „Моите пари“ е чрез безплатни семинари и консултации лице в лице да помогне на максимално много хора да възприемат активна позиция при управлението на личните си финанси“.

Целите, които Експо „МОИТЕ ПАРИ“ си поставя са да провокира посетителите и участниците да се замислят за личните си финанси. Отговорите на много въпроси ще бъдат представени по време на срещи със специалисти и давайки възможност за консултации в реално време. Деян Василев споделя още: „Желанието ни е да дадем платформа на всички ангажирани финансови институции, изявени лектори и консултанти да разкажат на популярен език тънкостите при управлението на личните си финанси. Разчитаме на партньорствата с представители на банки, небанкови институции, пенсионни, застрахователни и инвестиционни дружества, финансови консултанти. Много специална част от събитието ще бъде партньорството ни с Централния депозитар и Българската асоциацията на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП), които в рамките на тези три дни ще предоставят безплатна информация на всеки посетител относно портфолиото с боновете от масовата приватизация. Над 2.5 млн. българи получиха безплатно такива бонове през 1997 г. и поради неголямата заинтересованост, в момента има „спящи“ активи на стойност над 2 млрд. лв.“

И тъй като терминът „лични финанси“ не само става все по-популярен, но и задължителен за дългосрочния просперитет на всеки човек или семейство, организаторите очакват интерес към Експо „МОИТЕ ПАРИ“ да проявят хора от различни възрасти. Според тях личните финанси са еднакво важни както за току-що завършилия студент, така и за младия професионалист, семейните, както и за хората, на които им остават само няколко години до пенсия. Затова всички, които искат да поемат нещата в свои ръце и да овладеят финансите са добре дошли на събитието. Организаторите очакват да посрещнат над 5000 посетители. „Тук не става въпрос за някаква сложна материя като ядрената физика например, а за проактивно отношение, правилна нагласа и точни действия през различните етапи на нашия живот, за да можем да реализираме житейските си цели и да постигнем финансово благополучие. Всяко дълго пътешествие започва с първата стъпка, и шансът да постигнем успех се увеличава многократно с ранното стартиране! Надяваме се Експо „МОИТЕ ПАРИ“ да бъде такъв старт или ускорение на вече стартиралите посетители!“, споделя още Деян Василев.

Повече информация за Експо „МОИТЕ ПАРИ“, неговата програма и лекторите можете да научите на сайта на събитието.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MULTIVAC на изложението Südback в Щутгарт (палата 5, щанд 5A62)

MULTIVAC на изложението Südback в Щутгарт (палата 5, щанд 5A62)

От 23 до 26 септември 2017 г. на изложение Südback, провеждащо се в Щутгарт, MULTIVAC ще презентира ефективни опаковъчни решения за хляб, хлебни из-делия, сладкарски изделия и пр.

Токуда банк предлага атрактивен ипотечен кредит с лихва от 3,6%

Токуда банк обяви нови атрактивни условия по ипотечния си кредит от 3,6% фиксирана годишна лихва за първите 3 години на кредита.

Kръгла маса на тема „Ролята на иновациите в областта на електротехниката, електрониката и енергийната ефективност в България”

Съветът по иновации при БТПП организира кръгла маса на тема „Ролята на иновациите в областта на електротехниката, електрониката и енергийната ефективност в България”.

БЕДНИ РОДНИНИ ИЗНУДВАТ ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ЗА ПАРИ

БЕДНИ РОДНИНИ ИЗНУДВАТ ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ЗА ПАРИ

ПР и мениджър, инж.Ваня Тучева не може да се отърве от роднини, след като придобива слава. В началото тя ги приема с отворени обятия, но скоро разбира меркантилните им намерения.

Карлсберг България е най-бързоразвиващата се компания на българския бирен пазар през първата половина на 2017 година

Обемът й се е увеличил с 18%, а пазарният дял е нараснал с 4,6 процентни пункта, сравнено със същия период на 2016 г.

Абонамент за RSS новини