В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

All Channels Communication Group е „Агенция на годината“ на BAPRA Bright Awards 2017

01 Май 2017г.

  • Pin It

За 4-и път All Channels Communication Group стана „Агенция на годината“ на конкурса BAPRA Bright Awards, организиран от Българската асоциация на пиар агенциите (БАПРА). ACCG се пребори за още 10 отличия – 6 първи места, три втори и едно трето. Тази година конкуренцията бе особено сериозна, като организаторите отбелязаха и рекорден брой заявки – общо 113 ентрита в 14 категории.

Освен първо място в категория „Агенция на годината“ All Channels Communication Group грабна още 6 първи места. В категорията „Дебют на годината“ две от кампаниите на Агенцията делят първото място – кампанията за лансирането на новия сайдер на Загорка АД „Крадецът на ябълки“, както и новата линия на козметичната компания AVON – Mark.

В категорията „Иновативна кампания“ отново две кампании на All Channels грабнаха първите места – тук отличените са отново „Крадецът на ябълки“ и кампанията, създадена за телевизионния канал Discovery Networks, промотираща поредицата „Кралете на дивото“, чийто премиерен епизод беше заснет в България.

Отново с Discovery Networks, но този път с кампания за представянето на премиерен епизод от поредицата „Двойно оцеляване“, заснет в България, Агенцията си извоюва първото място и в категорията „Дигитална кампания“. В тази категория още две кампании донесоха отличия на All Channels – „Крадецът на ябълки“ и Viber Flash Sales, създадена за Мтел, които си поделиха второто място.

Това не беше единственото отличие за екипа, работил за Мтел. На снощната церемония най-големият журналистически конкурс в България Мтел Медия Мастърс триумфира на първото място в категория „Специално събитие“.

В предпоследната категория за вечерта „Комуникационна кампания на годината“ All Channels си тръгна с още две признания – второ място за „Кралете на дивото“ на Discovery Networks и трето за лансиращата кампания на Stolichno Pale Bock, създадена за Загорка АД.

На церемонията, провела се снощи, гостуваха двамата председатели на журито за 2016 и 2017 г. – Кристоф Жинисти и Ричард Хоутън, както и един от редовните съдии в БАПРА – Ян Боуман, който връчи голямата награда в категорията „Агенция на годината“ на All Channels Communication Group.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Годишни награди за най-успешни СТИВ

За 7-ма поредна година БТПП, съвместно с Министерство на икономиката, ще обяви и връчи годишните награди за най-успешни служби по търговско-икономически въпроси (СТИВ) за 2016 г. на тържествена церемония на 24 юли 2017г.

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

От години новината, че мениджърката и ПР, инж.Ваня Тучева е новата любов на Росен Плевнелиев обикаля жълтите медии.По темата се изписа какво ли не, но никоя от двете страни не даде официално изявление до днес.

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Рестартът на Remixshop.com се очаква до дни. Компанията ще инвестира около 4 милиона лева, за да започне да работи отново. Компанията дава предварителна оценка на щетите от пожара на 15 юли за около 9 млн. лв. Жертви и пострадали няма.

Lavazza бележи пореден успешен сервис с три-годишно партньорство с турнира Wimbledon

Като официално кафе на шампионата за седма поредна година, Lavazza ще бъде домакин на звездата и световен посланик – Андре Агаси, на турнира „Големия шлем“ тази година

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

BILLA България официално откри петия си пореден магазин в Русе. Това е 112-ият обект на веригата в България.

Абонамент за RSS новини