В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ASAPIT e официален партньор на Milestone Systems за България

28 Юни 2017г.

  • Pin It

 София, България, 28 юни 2017г.

 
Водещият системен интегратор на персонализирани комуникационни услуги ASAPIT, част от групата ASAP, подписа партньорски договор с Milestone Systems. ASAPIT e получил статут на Milestone Silver partner и ще предлага продуктова гама на компанията в България.

„Благодарение на партньорството ни с Milestone ще имаме възможност да предоставяме достъпни решения за управление на IP видео мениджмънт, включително и усъвършенствана продуктова линия за корпоративни и публични организации.“ заяви г-н Петър Зюмбилев, Изпълнителен директор на ASAPIT.

Също така в рамките на това партньорство ASAPIT придоби право да предоставя на своите клиенти специални ценови условия за всички Milestone продукти и решения.

 

За ASAPIT
ASAPIT стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAPIT се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Fujitsu, Lexmark и HP. За повече информация моля посетете www.asapit.bg

 

За Milestone Systems
Milestone Systems е световен лидер в областта на софтуери за управление на IP базирани системи за видеонаблюдение. Продуктовото портфолио на компанията включва софтуерни и хардуерни продукти, осигуряващи надеждни и лесни за управление решения за наблюдение на хиляди клиенти по целия свят. За повече информация моля посетете www.milestonesys.com

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини