В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

7 тенденции за тениски през 2017г.

17 Юли 2017г.

  • Pin It

 7 тенденции за тениските през 2017 г.

според AGENDA (най-творческото и креативно събитие за мода в света)

Ако се замисляте за свой собствен бранд, част сте от модната индустрия или чисто и просто искате да си поръчате рекламни тениски, но не сте сигурни за дизайна- тази статия е за вас.

Научете кои са най- популярните дизайни за тениска и използвайте знанията за да популяризирате бранда си.

  • Едноцветния печат винаги е на мода – тук няма да изненадаме никого

 

В рекламния бизнес се говори много за това че опростения дизайн от един цвят за печат винаги върши работа. Нека вземем за пример едноцветните тениски, особено тези с неутрален цвят ( като черно, бяло, сиво)- те се носят постоянно. Освен това са по-евтини, а същевременно се продават много. Класиката си е класика, не случайно.

  • Удобството винаги печели – освен дизайна е важно и удобството


 

Очевадно изработването на тениска със страхотен дизайн е от изключително голямо значение, но не пренебрегвайте и удобството, от което се впечатлява всеки клиент. Добре изглеждащата тениска ще привлече вниманието, но това, което ще накара хората наистина да я облекат е комфортът, който им доставя. Това ще накара всеки доволен клиент да се върне отново при вас. Ако търсите удобна тениска, то със сигурност изработените от полу пениран памук биха ви харесали най-много. Ето и пример ( тениска Luanda) :

 

 

  • Гардиент
     

 

Винаги сме били големи почитатели на гардиент печат. Той е лесно забележим, творчески и креативен, което със сигурност ще отличава тениската ви от тези на другите. Обикновено се използват близки цветове и нюанси, а мястото на печата е горе в ляво. В съвремието това е един от най-разпостранените дизайни на тениски сред младите.

 

  • Поп култура – винаги популярна

 

Хората купуват тениски, с които се идентифизират. Добре изглеждащият дизайн е едно нещо, но чудесен дизайн с нещо, с което хората се идентифицират и биха искали да промотират- това издига бранда ви на едно по-високо ниво. EVERYBODYSKATES са страхотен пример за това. Те създават тениски с дизайн съчетаващ поп и скейт култура, което се купува масово от младото поколение. Един от нашите фаворити е Майкъл Джаксън каращ скейтборд.

Ето тук ще ви дадем и нашия бонус съвет: Известните личности винаги продават.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ТУК

 

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Годишни награди за най-успешни СТИВ

За 7-ма поредна година БТПП, съвместно с Министерство на икономиката, ще обяви и връчи годишните награди за най-успешни служби по търговско-икономически въпроси (СТИВ) за 2016 г. на тържествена церемония на 24 юли 2017г.

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

От години новината, че мениджърката и ПР, инж.Ваня Тучева е новата любов на Росен Плевнелиев обикаля жълтите медии.По темата се изписа какво ли не, но никоя от двете страни не даде официално изявление до днес.

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Рестартът на Remixshop.com се очаква до дни. Компанията ще инвестира около 4 милиона лева, за да започне да работи отново. Компанията дава предварителна оценка на щетите от пожара на 15 юли за около 9 млн. лв. Жертви и пострадали няма.

Lavazza бележи пореден успешен сервис с три-годишно партньорство с турнира Wimbledon

Като официално кафе на шампионата за седма поредна година, Lavazza ще бъде домакин на звездата и световен посланик – Андре Агаси, на турнира „Големия шлем“ тази година

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

BILLA България официално откри петия си пореден магазин в Русе. Това е 112-ият обект на веригата в България.

Абонамент за RSS новини