В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

60 студенти преминаха курса по SEO на 411 Маркетинг

19 Юни 2017г.

  • Pin It

60 студенти oт ВВМУ “Никола Й. Вапцаров” преминаха курс по дигитален маркетинг и оптимизация на търсещите машини, осигурен от 411 Маркетинг. Сертификатите ще бъдат връчени на церемония в началото на новата учебна година.

Обучението на младежите е в резултат на едно успешно партньорството между Висшето учебно заведение и компанията, започнало през 2016 г. Тогава тренери на компанията изнесоха лекции пред възпитаници на ВВМУ по SEO /оптимизация на търсещите машини/, след което инициативата прерасна в пълноценни учебни занятия.

15 от студентите вече започнаха стаж в компанията, който е по програма на Министерството на образованието и науката “Студентски Практики”. Стажът е с продължителност 240 часа. В офиса на 411 Маркетинг, младежите се подготвят като специалисти в сферата на дигиталния маркетинг, оптимизация на търсещи машини, разработка и оптимизация на уеб базирани системи с бизнес насоченост. За всеки един от тях има индивидуално работно място. Процесът на обучение и работа се подпомага от ментори, осигурени от фирмата.

Главната цел на инициативата е да осигури на студентите по-успешна реализация на пазара на труда. Към натрупаните в университета знания се добави обучение с практическа насоченост и стаж, реализиран в реална работна среда.


411 Маркетинг е част от международния бранд 411 Locals, специализирал в дизайн на сайтове и тяхната оптимизация. Създаден през 2009 г., варненският филиал осигурява над 200 работни места. 411 Locals е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MULTIVAC на изложението Südback в Щутгарт (палата 5, щанд 5A62)

MULTIVAC на изложението Südback в Щутгарт (палата 5, щанд 5A62)

От 23 до 26 септември 2017 г. на изложение Südback, провеждащо се в Щутгарт, MULTIVAC ще презентира ефективни опаковъчни решения за хляб, хлебни из-делия, сладкарски изделия и пр.

Токуда банк предлага атрактивен ипотечен кредит с лихва от 3,6%

Токуда банк обяви нови атрактивни условия по ипотечния си кредит от 3,6% фиксирана годишна лихва за първите 3 години на кредита.

Kръгла маса на тема „Ролята на иновациите в областта на електротехниката, електрониката и енергийната ефективност в България”

Съветът по иновации при БТПП организира кръгла маса на тема „Ролята на иновациите в областта на електротехниката, електрониката и енергийната ефективност в България”.

БЕДНИ РОДНИНИ ИЗНУДВАТ ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ЗА ПАРИ

БЕДНИ РОДНИНИ ИЗНУДВАТ ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ЗА ПАРИ

ПР и мениджър, инж.Ваня Тучева не може да се отърве от роднини, след като придобива слава. В началото тя ги приема с отворени обятия, но скоро разбира меркантилните им намерения.

Карлсберг България е най-бързоразвиващата се компания на българския бирен пазар през първата половина на 2017 година

Обемът й се е увеличил с 18%, а пазарният дял е нараснал с 4,6 процентни пункта, сравнено със същия период на 2016 г.

Абонамент за RSS новини