В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

240 часа практика осигури 411 Маркетинг за варненски студенти

22 Май 2017г.

  • Pin It

Българо - американската компания 411 Маркетинг осигури по 240 часа практика на 15 студенти от ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”. Занятията се провеждат изцяло в работна среда, в офиса на компанията, където за всеки стажант има индивидуална работна станция. Стартът на кариерата на младите специалисти е по програма на МОН „Студентски практики”.

Тренингът е съобразен изцяло с учебната им програма. В рамките на стажа в компанията, студентите ще получат практически експертни познания, търсени на пазара на труда. “Сред тях са разработката, реализация и оптимизацията на уеб системи. Създаване на сайтове с HTML и CSS, работа със CMS система WordPress”, коментира оперативният мениджър Ваня Кирилова. След приключване на практическите занятия, младежите ще имат възможност да останат дългосрочно на работа в 411 Маркетинг.

Проектът е подкрепен и от ВСУ “Черноризец Храбър”. Мениджър обучение на 411 Маркетинг провежда на място за студенти от магистърска програма “Дигитален маркетинг и уеб дизайн" занятия по дисциплина “Оценка и SEO оптимизация”.

Проектът за тренинг на студенти в бизнес среда е продължение и логично развитие на друг проект, започнал в началото на 2017 г. между компанията и ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”. Тогава двете партньорски организации стартираха обучение в SEO /оптимизация на търсещи машини/. В инициативата се включиха над 80 учащи се, желаещи да усвоят конкурентната на пазара на труда професия.

411 Маркетинг се утвърди като предпочитан работодател във Варна за старт на кариерата. Компанията осигурява заетост на над 200 специалисти, от тях 26% са студенти, които успешно съчетават лекции с работа, благодарение на гъвкавото работно време.

411 Маркетинг е част от международния бранд 411 Locals, специализирал в дизайн на сайтове и тяхната оптимизация. Създаден през 2009 г., варненският филиал осигурява над 200 работни места. 411 Locals е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

БЛИЗО 300 000 БАЛКАНСКИ ПЪСТЪРВИ СА ПУСНАТИ В БЪЛГАРСКИТЕ РЕКИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

БЛИЗО 300 000 БАЛКАНСКИ ПЪСТЪРВИ СА ПУСНАТИ В БЪЛГАРСКИТЕ РЕКИ  БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

Близо 300 000 балкански пъстърви са пуснати в българските реки благодарение на Лидл България. Компанията е един от най-големите инвеститори в запазване на биоразнообразието.

Шумен дигитализира общинската администрация

София, 26 юни 2017 г. – Община Шумен ще дигитализира процесите на регулация и дейностите по управление на устройство на територията на общината. Това ще стане възможно с въвеждане на интегрирана географска информационна система Тобел от българската геоинформационна компания Мапекс.

Директивата за разплащания PSD2 ще даде нови възможности на банките за стартиране на иновативни услуги

Директивата  за разплащания PSD2 ще даде нови възможности на банките за стартиране на иновативни услуги

Над 100 представители на водещи банки у нас взеха участие в дискусия за ползите, които могат да бъдат извлечени от регулацията

Business Intelligence дава най-добрите отговори на въпросите на бизнеса

Business Intelligence дава най-добрите отговори на въпросите на бизнеса

Курсът по BI на магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения“ представя пред мениджъри и внедрители на бизнес софтуер най-добрите практики

Нестандартна инициатива изненада пътниците на летище София

Стотици българи бяха поканени да споделят своите причини да изберат живот в чужбина, както и нещата, които ги връщат в родината

Абонамент за RSS новини