В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

240 часа практика осигури 411 Маркетинг за варненски студенти

22 Май 2017г.

  • Pin It

Българо - американската компания 411 Маркетинг осигури по 240 часа практика на 15 студенти от ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”. Занятията се провеждат изцяло в работна среда, в офиса на компанията, където за всеки стажант има индивидуална работна станция. Стартът на кариерата на младите специалисти е по програма на МОН „Студентски практики”.

Тренингът е съобразен изцяло с учебната им програма. В рамките на стажа в компанията, студентите ще получат практически експертни познания, търсени на пазара на труда. “Сред тях са разработката, реализация и оптимизацията на уеб системи. Създаване на сайтове с HTML и CSS, работа със CMS система WordPress”, коментира оперативният мениджър Ваня Кирилова. След приключване на практическите занятия, младежите ще имат възможност да останат дългосрочно на работа в 411 Маркетинг.

Проектът е подкрепен и от ВСУ “Черноризец Храбър”. Мениджър обучение на 411 Маркетинг провежда на място за студенти от магистърска програма “Дигитален маркетинг и уеб дизайн" занятия по дисциплина “Оценка и SEO оптимизация”.

Проектът за тренинг на студенти в бизнес среда е продължение и логично развитие на друг проект, започнал в началото на 2017 г. между компанията и ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”. Тогава двете партньорски организации стартираха обучение в SEO /оптимизация на търсещи машини/. В инициативата се включиха над 80 учащи се, желаещи да усвоят конкурентната на пазара на труда професия.

411 Маркетинг се утвърди като предпочитан работодател във Варна за старт на кариерата. Компанията осигурява заетост на над 200 специалисти, от тях 26% са студенти, които успешно съчетават лекции с работа, благодарение на гъвкавото работно време.

411 Маркетинг е част от международния бранд 411 Locals, специализирал в дизайн на сайтове и тяхната оптимизация. Създаден през 2009 г., варненският филиал осигурява над 200 работни места. 411 Locals е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Използвайте рекламните календари, за да популяризирате бизнеса си

Използвайте рекламните календари, за да популяризирате бизнеса си

Рекламните календари са едни от най- често срещаните и най-търсени артикули. Но как и защо те могат да помогнат за нашия бизнес- прочетете по- долу.

All Channels | PR е обслужващата агенция на Kaufland България

All Channels | PR е обслужващата агенция на Kaufland България

All Channels | PR, част от All Channels Communication Group, бе избрана за обслужваща агенция на Kaufland България. Агенцията ще отговаря за изграждането на репутацията в офлайн и онлайн пространството на най-голямата верига хипермаркети в страната.

Разликите в доходите между областите в България

Разликите в  доходите между областите в България

ИПИ и Мапекс стартират партньорство за геоинформационен анализ на икономически данни

Абонамент за RSS новини