В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ЗАПОЧВАТ ФИЛМ ПО КНИГАТА НА СИНА НА КРЪСТНИКА

05 Юни 2017г.

  • Pin It

Продуценти от няколко страни работят по сценарий върху първия роман за живота в семейството на мафиот номер 1. Авторът на книгата „Riina family life” Салво Риина, който е син на боса на Коза Ностра, лично консултира сценаристите, въпреки ограничението му да пътува, наложено от властите в Италия. Първите сцени на готвения сериал се раждат на хартия в Падуа, където е наследникът на шефа на сицилианската мафия Тото Риина. Продукцията е изключително мащабна и ще съдържа неизвестни до момента факти за световно известната фамилия. У нас автобиографичният роман беше издаден за първи път на различен от италианския език и буквално взриви интереса на българските читатели в началото на годината. В книгата си Салво Риина разказва за срещите с баща си, който е с 12 доживотни присъди в затвора, споделя къде се е намирал по време на разтърсващите Ботуша атентати срещу магистрати и как самият той е изтърпял присъдата си за връзки с мафията зад решетките. Въпреки масовото търсене, все още могат да се намерят книги от първия огромен тираж, уверяват от българското издателство „Анкор А Дженте”, което през януари направи възможна и конферентна връзка на автора с българските читатели.
Скандалният роман може да се намери в книжарниците в цялата страна, а при изчерпани количества - да се поръча в Интернет, през сайта на издателя: http://ancoragente.com/shop/
 

Още новини от Книги

RSS виж всички

Нов български университет с 3 номинации за национална награда „ХРИСТО Г. ДАНОВ“ 2017 г.

Нов български университет с 3 номинации за национална награда „ХРИСТО Г. ДАНОВ“ 2017 г.

В три категории на Националната награда за принос в българската книжовна култура, на името на „Христо Г. Данов” е номиниран Нов български университет.

Нови броеве на списания „Следва“ и „Университетски дневник“

Нови броеве на списания „Следва“ и „Университетски дневник“

Център за книгата представя новите броеве на списания „Следва“ и „Университетски дневник“ на 15 юни 2017 г. от 16.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет. Водещи на събитието гл. ас. д-р Биляна Курташева и доц. д-р Морис Фадел.

НБУ на „Алея на книгата” и „Пловдив чете”

НБУ на „Алея на книгата” и „Пловдив чете”

В гр. Пловдив от 13 до 18 юни 2017 г. на площад „Централен“ се провежда „Алея на книгата”, организирана от асоциация „Българска книга“.

Ясни са 25-те приказки, които ще бъдат издадени тази есен

Близо 400 обещаващи малки и млади автори от 44 населени места омагьосаха журито на конкурса за най-добра авторска приказка на издателство „Дъбови листа“

Среща-разговор с писателя Николай Грозни

Среща-разговор с писателя Николай Грозни

Център за книгата организира среща-разговор с писателя Николай Грозни на 5 юни 2017 г. от 17.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет. Водещи на събитието са гл. ас. д-р Георги Гочев и доц. д-р Йордан Ефтимов.

Абонамент за RSS новини